Rona Hartner cântă şi dansează la petrecerea de cinci ani de La Historia

3 iunie 2014   Lifestyle

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner

Energica cântăreaţă de origine română se întoarce la Bucureşti, fiind invitata de onoare a petrecerii aniversare a localului La Historia. Aşadar, pe 5 iunie, de la ora 20.00, pe scena restaurantului din centrul vechi, Rona Hartner se va dezlănţui alături de orchestra Zuralia, într-o petrecere ce promite să fie una cu cu adevărat nebunească.

În plus, la aniversarea a cinci ani de existenţă a restaurantului La Historia de Sudamerica, vă veţi delecta şi cu un recital de jazz.

Rona Hartner s-a născut în Bucureşti, pe 9 martie 1973, fiind fiica unui inginer proiectant şi a unei economist. În 1999, Rona a lansat primul ei album muzical, Seule dans le Paris. A susţinut concerte cu taraful şi cu muzicanţii din trupa Serioja Orchestra, apoi a produs un alt album, cu melodii ţigăneşti transpuse în ritm modern, intitulat “Boum Ba Clash”.

Împreuna cu David Lynch a editat LP-ul “You're more than that”, iar în anul 2008, a lansat CD-ul “Nationalité vagabonde”. Ultimul album al Ronei Hartner se numeşte “Gypsy Therapy" şi a fost produs în anul 2013.

La Historia te aşteaptă, pe 5 iunie, de la ora 18.00, să sărbătoriţi dupa cheful inimii, pentru ca va fi o petrecere cu adevarat nebunească.

Mai multe