Roxana Blagu a născut un băieţel. Cum arată micuţul: "Ai adus fericire în inimile noastre"

1 iulie 2020   Lifestyle

L-a aşteptat nouă luni, iar azi i-a umplut sufletul de bucurie. Roxana Blagu a născut, astăzi, prin cezariană, un băieţel de 4, 44 kg şi 52 de cm. Micuţul va purta numele Sasha.

„Mi s-a întins machiajul, pentru că am plâns de emoţie când l-am văzut pe bebe. E mare. Are 4 kg şi 440 de grame. Este sănătos şi bine. Mulţumim mult!', a fost mesajul pe care fosta componentă trupei Trident l-a trimis de pe patul de spital.

Înainte de a intra în sala de naştere, artista a făcut şi testul pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

“9 luni de fericire, 9 luni în care am avut grijă să fii bine, 9 luni în care doar tu ai ştiut cum bate inima mea, 9 luni în care mi-ai dat o stare de fericire permanentă, iar eu m-am bucurat de fiecare moment! Ai adus linişte, pace şi fericire în inimile noastre şi nu numai, de la prima bătaie a inimioarei tale! Eşti o minune şi te preţuim enorm!”, a scris Roxana pe o reţea de socializare.

Vedeta s-a îngrăşat câteva kilograme în timpul sarcinii, dar speră că în scurt timp acestea vor deveni o amintire. Frumoasa brunetă este căsătorită cu Andrei Badiu, fostul soţ al Oanei Frigescu.

Mai multe