Roxana Hulpe, cerută de soție la Untold. Viitorul său soț este un bărbat foarte cunoscut

5 august 2022   Lifestyle

Surpriză uimitoare în prima zi a festivalului Untold. Directorul executiv al celebrului festival trăiește o poveste de iubire cu știrista Roxana Hulpe.

Partenera de pupitru a lui Cosmin Stan a fost cerută de soție de Bogdan Rădulescu, cu o zi înainte de începerea festivalului. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți. El a organizat pe Cluj Arena un moment inedit. Pe un ecran uriaș rulau poze cu ei doi, iar la un moment dat el a cerut-o în căsătorie și i-a oferit un inel de logodnă. Vedeta PRO a publicat emoționanta imagine cu momentul inedit pe pagina sa de socializare.

Cei doi îndrăgostiți pot fi văzuți emoționați, în genunchi, îmbrățișându-se. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana pe contul său de socializare, în descrierea imaginii.

Bogdan Rădulescu este foarte implicat în festivalul Untold și o mare parte din succesul răsunător al evenimentului devenit deja emblematic la Cluj i se datorează.

El s-a născut la Iași, dar familia lui s-a mutat la Oradea atunci când el avea doar un an și jumătate. În orașul de pe Crișul Repede a locuit până când a intrat la Universitatea Babeș Bolyai. După facultate, a lucrat în cele mai bune agenții de publicitate din Transilvania, timp de 5 ani, iar apoi a făcut desprinderea către propria afacere și, împreună cu mai mulți colegi, a pus bazele firmei care anual organizează Untold, festivalul care se bucură de un succes din ce în ce mai mare.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu formează un cuplu de o perioadă destul de scurtă, în pandemie frumoasa blondină făcându-și planuri de nuntă cu fostul partener de viață, Alex Petricean de la MasterChef. În contextul pandemiei, evenimentul care avea să fie cel mai important din viața ei a fost amânat.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că evenimentul a fost reprogramat pentru anul 2021, însă se pare că povestea s-a schimbat pe parcurs. Cei doi nu au mai ajuns în fața altarului și s-au despărțit.

Foto: Instagram

Mai multe