Salma Hayek o adoră pe Angelina Jolie: ”E cea mai bună, o iubesc”

8 august 2022   Lifestyle

Sunt prietene de mulți ani, iar acum Salma îi acordă cele mai bune referințe: ”Este printre cele mai bune regizoare pe care le-am întâlnit.”

Vedeta are o experiență vastă și a lucrat cu o sumedenie de regizori până acum, dar nu poate să nu fie impresionată de talentul regizoral al Angelinei Jolie.

Cel mai recent, cele două prietene au lucrat la proiectul ”Without Blood”, o dramă filmată cu precădere la Roma.

Salma Hayek, actriță nominalizată la Oscar, nu o laudă gratuit pe prietena sa, ci chiar este copleșită de dedicarea lui Jolie în această ipostază, deloc nouă, căci este al cincilea proiect de acest tip. Fosta soție a lui Brad Pitt a mai regizat printre altele ”Unbroken” și ”By the Sea”.

Profunzimea actriței din ”Malificent” poate fi văzută mai mult ca niciodată din perspectivă regizorală.

Nu se cunoaște data de lansare a dramei ”Without Blood”. Scenariul filmului are la bază romanul lui Alessandro Barrico și exploatează adevăruri greu de digerat despre război, traume, amintiri și vindecare, se arată într-un comunicat de presă al producției.

Hayek mărturisește că filmul este atât de profund, încât abia și-a revenit după ce a jucat în el. Cu toate acestea, e de părere că merită, că este șocant de bun! Și Angelina măiastră din această perspectivă.

Cert este că a fost trezită curiozitatea cinefililor.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe