Selena Gomez îşi vinde casa! Iată cum arată vila de 4, 5 milioane de dolari!

19 noiembrie 2015   Lifestyle

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a decis să renunţe la vila pe care şi-a cumpărat-o anul trecut în Calabasas. Aşadar, pentru suma de 4, 5 milioane de dolari te poţi muta la doar 50 de kilometri de Los Angeles, în casa în care a stat pentru un an şi Selena Gomez. Dar haideţi mai întâi să vedem despre casă vorbim!

Vorbim de o proprietate decorată în stil mediteranean, cu cinci dormitoare, şase băi, cinci şeminee, un cinematograf, o sală de fitness, un spa, un dressing imens, o piscină, un foişor şi... o cramă ”nepopulată” încă.

Proprietatea se întinde pe 1 hectar şi oferă orice ţi-ai putea dori. Nu şi Selenei Gomez, din păcate. Cântăreaţa a intrat în posesia ei anul trecut, în schimbul sumei de 3, 7 milioane de dolari, însă nu s-a putut bucura pe deplin de ea, căci la puţin timp după ce şi-a achiziţionat-o un fan insistent a urmărit-o şi a hărţuit-o. Imediat după acest incident, bărbatul a fost închis câteva zile, însă după ce a fost eliberat acesta a ”vizitat-o” din nou pe Selena. În cele din urmă, bărbatul a fost transferat pentru şase luni într-o clinică pentru bolnavi mentali şi are interdicţie de a se apropia de casa Selenei în următorii zece ani.

Din păcate, ”hărţuirile” nu s-au sfârşit la adresa Selenei, cântăreaţa având parte de numeroase astfel de episoade cu diferiţi indivizi şi după acest moment. Ceea ce a făcut-o pe Selena să renunţe la casa de vis, în care credea că o să fie fericită.

Însă, nu putem nega frumuseţea casei. Haideţi, aşadar, s-o vedem şi noi!

Mai multe