Shakira, surprinsă la New York în timp ce plângea în hohote. Artista vizitează SUA alături de fiii săi

15 martie 2023   Lifestyle

Dacă în public este definiția relaxării și a bucuriei, Shakira ascunde în suflet rana trădării, pe care încă nu a depășit-o.

Suferința pe care i-a produs-o anul trecut Gerard Piqué nu poate trece cu una, cu două. Artista a fost surprinsă de paparazii în timp ce a izbucnit în lacrimi, într-un magazin din New York.

Secvențele sunt șocante cu Shakira, care efectiv nu-și poate stăpâni plânsul. Diva a mers cu cei doi fii pe care îi are cu Gerard Piqué la magazinul M&M, în Times Square. Vedeta a purtat șapcă, părul prins în coadă și o bluză cu mâneci lungi.

Era extrem de gânditoare în magazin și a izbucnit în plâns în timp ce vorbea cu o femeie necunoscută. Apoi a încercat să-și ascunsă chipul trist sub șapcă.

Cântăreața a petrecut câteva zile în oraș, unde a cântat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” spre deliciul publicului. Shakira a luat invitația la New York ca pe o vacanță și i-a avut alături pe cei doi copii, alături de care a încercat să viziteze cât mai multe locuri și să admire câteva dintre obiectivele orașului.

În public este veselă și tonică, cum o știm de fiecare dată. Melodia sa de denigrare a lui Gerard Piqué face furori în topuri, fanii îi sunt alături, dar ceva important lipsește: marea iubire.

Gerard Piqué i-a rupt sufletul mai ales că pare indiferent la criticile ei lansate prin intermediul muzicii și și-a recunoscut relația cu Clara Chia oficial, pe Instagram.

După ce Gerard Piqué și-a recunoscut relația cu Clara Chia Martí pe Instagram, Shakira, în vârstă de 46 de ani, a făcut câteva afirmații nimicitoare despre tânăra de doar 23 de ani care i-a luat locul și care culmea, seamănă izbitor cu Shakira în tinerețe.

Iată ce a declarat artista recent canalului mexican Canal Estrellas: ”Există un loc rezervat în iad pentru femeile care nu sprijină alte femei.”, a punctat Shakira în timp ce vorbea despre relația sa eșuată.

Foto: Profimedia, captură Youtube

Mai multe