Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a mers la Roma după mama sa

30 iunie 2022   Lifestyle

După ce Angelina Jolie a fost surprinsă la cumpărături cu Zahara, una dintre fiicele sale, și Shiloh Jolie-Pitt și-a dorit să ajungă la Roma.

Așadar, fiica de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt și-a luat o mică vacanță și a zburat înspre romanticul oraș italian, unde mama sa filmează de zor.

Adolescenta a fost surprinsă în timp ce ieșea din hotelul în care s-a cazat mama sa, pentru a se întâlni cu o prietenă. Cele două s-au plimbat și au mers la cumpărături. Nu și-au dat măștile de protecție jos de pe figură, spre deosebire de Angelina, care a fost surprinsă la shopping foarte relaxată și fără nicio mască de protecție.

În orașele turistice aglomerate, chiar dacă masca nu mai e obligatorie, rămâne la nivel de recomandare, desigur în context COVID-19.

Shiloh s-a îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți din denim, pantofi sport, tricou alb, hanorac negru cu glugă și părul prins în coc.

Cele două fete au avut multe subiecte de dezbătut, căci s-au conversat intens.

Shiloh s-a născut în Swakopmund, Namibia, și are dublă cetățenie. Angelina a vorbit în 2010 despre fiica sa naturală, pe care o are cu Brad Pitt, în cadrul unui interviu Vanity Fair. Actrița a mărturisit că fata este incredibil de amuzantă, ”una dintre cele mai plăcute și jucăușe persoane pe care o poți întâlni”.

De asemenea, mama sa a caracterizat-o și expresivă, lucru care o va ajuta dacă va călca pe urmele celebrilor săi părinți.

Foto: Profimedia

Mai multe