Starul porno Rocco Siffredi vine în România. Cum a reacționat Delia Matache

6 octombrie 2022   Lifestyle

Rocco Siffredi, legenda internaţională a filmelor pentru adulţi, va juriza alături de Cheloo, Delia și Costel cea de-a şaptea ediţie iUmor, care se difuzează duminică la Antena 1.  Vestea că starul internațional vine în platou i-a surprins pe jurați.

„Iată că iUmor începe să fie recunoscut la nivel internațional! Am reușit să aducem o vedetă de calibru greu la noi în emisiune“, a exclamat Cheloo, atunci când a aflat, chiar în timpul filmării, cine este al patrulea jurat al ediţiei.

Starul italian a jucat în peste 1.500 de filme destinate adulților, iar în prezent filmează pentru un serial inspirat de povestea lui de viață.  „Nu știu niciun film de-al domnului, dar ce crezi c-am să fac? Am să mă uit la documentarul despre el“, a mărturisit Delia.  

În vârstă de 58 de ani, Rocco Siffredi și-a început activitatea în lumea cinematografiei pe când avea 20 de ani și este singurul actor de filme pentru adulți din Europa care a reușit să joace în pelicule realizate în SUA.

„Din 1989, am început să câștig premii în Las Vegas, apoi am obținut Hot d’Or, știți că sunt Oscarurile pentru filme de adulți, la Cannes. Am câștigat peste 100 de premii și activez de 38 de ani în industria asta“, a povestit actorul italian în cadrul unui interviu.

Mai multe