Strategia la care a apelat Andreea Bănică pentru a-şi trimite fiul la grădiniţă: “Mi-a fost destul de greu să-l conving”

18 februarie 2021   Lifestyle

Andreea Bănică nu se lasă speriată de coronavirus. Artista are convingerea că educaţia conteză cel mai mult, chiar şi în aceste vremuri de pandemie, aşa că a găsit un mod ingenios de a-şi trimite fiul la grădiniţă.

„Noah a început grădiniţa de luni. Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniţă, că nu e tare. Eu i-am spus, de fapt l-am păcălit, că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte locuri sunt închise şi acesta este singurul deschis. Astăzi mi-a luat 50 de minute să-l pot convinge, cu ceva lăcrimuţe, însă ştiu că fac asta pentru el”, a mărturisit Andreea Bănică pe contul ei de Instagram.

Artista simte că aceasta este cea mai bună soluţie.

„L-aş fi ţinut acasă ce-i drept, însă mă gândesc la viitorul lui, la faptul că va începe şcoala şi trebuie să se integreze între copii, să socializeze, să se joace. Nu este uşor. Cred că pentru orce părinte care îşi duce copilul la grădiniţă sau la şcoală primele zile sunt foarte grele”, a mai spus artista.

Mai multe