Surprize, surprize la "Uite cine dansează"

11 aprilie 2017   Lifestyle

Ediţia de ieri a show-ului de dans de la ProTV a fost plin de culoare şi momente inedite. Iată ce surprize le-au pregătit producătorii telespectatorilor.

Pe lângă cele două "zâne", Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, care s-au întrecut în cele mai spectaculoase ţinute, Cabral a impresionat cu outfitul său extrem de colorat. De data aceasta, "ciocolata" preferată a Mihaelei Rădulescu a devenit "fondata" emisiunii, datorită costumului său pastel.

"Mare scandal a ieşit. Eu zic somon. Ele spun corai. Ei spun roz", a comentat amuzat Cabral pe pagina lui de socializare.

Apoi, aveam să ne bucurăm de o surpriză neaşteptată, chiar pe ringul de dans: Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au fost invitaţi să ofere publicului un moment coregrafic. Un vals care i-a pus într-o lumină nouă pe cei doi, care au plutit pe muzică cu graţia a doi oameni frumoşi şi îndrăgostiţi.

Vezi aici dansul lor

Din păcate, la finalul ediţiei, aveam parte şi de o surpriză mai puţin plăcută, chiar dacă previzibilă: plecarea unei echipe din concurs. E vorba despre cuplul format din Roxana Ionescu şi Andrei Mangra. Jive-ul lor n-a convins şi i-a trimis la duel, iar publicul a decis în favoarea cuplului Antonia şi Paolo Campigotto.

Vezi aici momentul deciziei

Mai multe