Sylvester Stallone și-ar putea pierde o mare parte din avere. Care este motivul

23 septembrie 2022   Lifestyle

Contul lui Sylvester Stallone ar putea primi în curând o lovitură majoră.

„Rocky” și soția sa, Jennifer Flavin, nu au semnat un contract prenupțial înainte de nunta din 1997, așa că acest lucru l-ar putea costa pe actor. Stallone, în vârstă de 75 de ani, are o valoare estimată la 400 de milioane de dolari. Înregistrările tribunalului din Florida arată că, miercuri, a fost depus un ordin care are ca scop suspendarea temporară a procedurilor judiciare în acest caz.

Cu toate acestea, divorțul continuă așa cum era planificat - ordinul a fost depus tocmai pentru a menține negocierile private, au declarat surse pentru TMZ .

„Părțile cred că este în interesul fiecăreia dintre ele în mod individual și, mai important, în mod colectiv, ca familie, să rezolve toate problemele legate de desfacerea căsătoriei lor într-o manieră demnă, amiabilă și privată în afara instanței,” se arată în documente.

Flavin, în vârstă de 54 de ani, a cerut divorțul în august, după 25 de ani de mariaj.

Ea a cerut ca activele acumulate pe parcursul căsătoriei să fie „distribuite în mod echitabil”.De asemenea, să primească mai mulți bani decât Stallone din avere. Flavin a susținut în documente că soțul ei  a înstrăinat bunurile conjugale.

Stallone și Flavin au împreună trei fiice,  Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20 de ani.

Mai multe