Tinereţe fără bătrâneţe! Cum arată la cei 54 de ani? Ieri a fost ziua ei!

1 octombrie 2018   Lifestyle

Ieri, celebra actriţă de origine italiană a împlinit frumoasă vârstă de 54 de ani. N-ai zice, căci Monica Bellucci a reuşit, prin cine ştie ce farmece, să-şi păstreze frumuseţea de odinioară.

Născută în Citta di Castello, o comună din provincia Perugia, Italia, pe 30 septembrie 1964, Monica Bellucci promitea să fie o mare stea. Asta s-a şi întâmplat, devenind de-a lungul anilor una dintre cele mai renumite actriţe din lume. Şi nu numai! Bucurându-se de trăsături fizice de excepţie, actriţa a fost muza multor designeri şi preferata fotografilor, semnând pictorial după pictorial.

Vorbind despre vârsta sa, dar şi despre frumuseţea după anumiţi ani, Monica a mărturisit că nu îi este frică de trecerea timpului, căci, în fond, bătrâneţea nu există. "Am învăţat de la bunica mea, pe care am iubit-o enorm, că bătrâneţea poate fi frumoasă şi că singura modalitate de a rămâne tineri şi frumoşi, este de a lucra la înlocuirea frumuseţii biologice, care este un dar şi trebuie să fim recunoscători, încercând să devenim proprii noştri arhitecţi. Astfel, bătrâneţea nu există. După 50 de ani, o femeie poate în sfârşit să se distreze, şi eu asta fac", a mărturisit Monica Bellucci.

Cea mai recentă apariţie a sa în public a avut loc duminică seara, când actriţa a fost văzută părăsind restaurantul Costes, din Paris (foto sus). Îmbrăcată într-o rochie neagră, glamour, Monica a demonstrat încă o dată că frumuseţea este atemporală. Fără prea mult make-up, cu o coafură lejeră, starul de 54 de ani poate concura oricând cu generaţia tânără de la Hollywood.

Mai multe