Tom Jones, o nouă intervenție chirurgicală. Artistul a ajuns în baston

24 noiembrie 2022   Lifestyle

Tom Jones se recuperează după ce a fost operat și i s-a pus o proteză la șold. 

Artistul, în vârstă de 82 de ani, a decis să-i liniștească pe fani în privința sănătății lui, asta după ce a fost văzut folosind un baston în ultimele luni.

În octombrie, solistul a stârnit și mai multă îngrijorare atunci când a stat jos o mare parte a spectacolului său din California, ori s-a bazat pe baston ori de câte ori se ridica.

Sir Tom a vorbit despre calvarul prin care trece pe un cont de socializare.

„Pentru toți cei îngrijorați care mi-au trimis urări de bine, sunt încântat să raportez că recenta mea intervenție chirurgicală a mers foarte bine, urmez ordinele și îmi fac recuperarea, așa că mă bucur să spun că mă voi întoarce în curând”.

Sir Tom a avut prima operație la șold în 2017.

Artistul a mărturisit că nu ia analgezice, în ciuda faptului că are, fără îndoială, dureri și nu ține o dietă specială.

În iulie, Tom a fost forțat să combată zvonurile cum că s-ar fi prăbușit în timpul unui turneu în Europa.  „Am călătorit aseară din Marea Britanie la Budapesta și m-am trezit azi dimineață cu gâtul inflamat.

Un specialist a venit în vizită și am fost diagnosticat cu „laringită virală”. El m-a sfătuit insistent să amân spectacolul din această seară și mi-a prescris medicamente și odihnă vocală. 

Nu m-am „prăbușit” nicăieri, în niciun moment, acesta este doar un zvon pur. Sper că inflamația va dispărea curând, deoarece aștept cu nerăbdare să continui minunatul meu turneu de vară. 

Din păcate, spectacolul a trebuit să fie anulat în ultimul moment și îmi pare foarte rău pentru asta. Totuși, show-ul de la Budapesta a fost reprogramat și va avea loc pe 16 august”, a spus atunci Tom Jones.

Mai multe