Uite în ce vilă luxoasă se va muta Mădălina Ghenea FOTO

23 martie 2016   Lifestyle

După ce a primit inelul de logodnă, românca noastră va deveni stăpâna unei case fabuloase.

Lucrurile avansează rapid între Mădălina Ghenea şi designerul german Philipp Plein. După doar câteva săptămâni de relaţie, şi-au făcut tatuaje identice pe degetul inelar şi s-au şi lodogit la Paris, sărbătorind evenimentul în celebrul parc de distracţii Disneyland.

Şi, cum Philipp Plein este îndrăgostit până peste cap de frumoasa româncă, acesta e dispus să-i pună toată averea sa la picioare, care este estimată la 100 de milioane de dolari. Ceea ce nu ne miră deloc, de vreme ce afacerea în domeniul modei îi merge de minune, magazinele sale rulând de 226 de milioane de dolari anual!

Aşa se face că Mădălina Ghenea a primit deja cheile somptuoasei lui vile din Beverly Hills, pe care acesta a cumpărat-o în primăvara anului trecut, cu 11,5 milioane de dolari.

Proprietatea, care are o suprafaţă totală de 400 de metri pătraţi, are 4 dormitoare, 5 băi, o sală de gimnastică, şemineu interior şi exterior, precum şi o piscină.

Interesant este că Plein are, pe post de decor, un leu împăiat, un exemplar foarte frumos care a aparţinut faimosului circ Zapata şi care a murit de bătrâneţe.

Potrivit presei americane, logodnicul manechinului ar mai deţine două vile, una în Elveţia, la Lugano, şi o alta în Franţa, pe celebra Coastă de Azur, la Cannes.

Casa din Bel Air

Casa din New York

Casa din Lugano

Mai multe