Un celebru fotbalist, cu palmares de Don Juan, a dezvăluit că s-a iubit cu Corina Chiriac. ”Trei luni...”

15 martie 2023   Lifestyle

Una dintre frumusețile României, Corina Chiriac este îndrăgita artistă care i-a bucurat pe români cu multe cântece nemuritoare. Vedeta are acum 73 de ani și a fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Anastasiu, din 1993 până în 1997, când bărbatul a murit.

Ca toate marile artiste, femeie frumoasă, nu a dus lipsă de atenție din partea bărbaților.

Un mare fost fotbalist român a dezvăluit că a trăit cu solista o aventură pasională, în timp ce el era căsătorit.

Un adevărat Don Juan al vremurilor respective, Sandu Boc spune că nu a ratat ocazia de a o cuceri pe Corina Chiriac. Verigheta de pe deget nu l-a împiedicat, iar relația destul de scurtă pe care a avut-o cu Corina Chiriac nu a uitat-o niciodată.

Sandu Boc a mărturisit Gsp.ro: „Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni… Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare. Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat… A fost o chestie scurtă cu ea…”, își amintește fostul fotbalist.

”Am avut, în schimb, două relații mai lungi, cu cea mai frumoasă handbalistă și cu cea mai frumoasă voleibalistă. N-am finalizat pentru că ambele voiau copii, iar eu nu mai voiam. Aveam deja unul. De-atunci nu m-a tentat să mă recăsătoresc", a mai spus Boc. Dezvăluirile au fost făcute la emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, "Prietenii lui Ovidiu", difuzată pe GSP.RO.

„Stătea la două blocuri de mine şi într-o zi, eram în faţa blocului cu fata mea, Alexandra, care atunci avea 3-4 ani.

Corina Chiriac a venit şi eu am invitat-o înăuntru. S-a jucat cu Alexandra pe covor cîteva ore, apoi a rămas la noi.”, a povestit Sandu Boc într-un interviu, citat de wowbiz.ro.

”La vreo două luni, eram cu soţia la socri, la masă. În timp ce mâncam, pe TVR1 începuse un recital al Corinei Chiriac.

Fetiţa mea s-a dus la televizor şi a început să zică: „Uite-o, tati, pe tanti aia care a venit la noi, s-a jucat cu mine şi a stat apoi cu tine”. Tuturor celor de la masă le-au căzut tacîmurile din mînă, iar eu nu ştiam ce să mai zic”, a mărturisit, încurcat, Sandu Boc.

Foto: Arhivă

Mai multe