Un DJ despre publicul UNTOLD: “Te uiţi la mulţimea din faţa ta şi-ţi pierzi minţile. E o mulţime uriaşă!!! Vreau să revin”

3 februarie 2020   Lifestyle

Şi va reveni, însă de această dată la festivalul NEVERSEA!

E o perioadă bună pentru Nicky Romero şi fanii săi! DJ-ul care va ajunge în această vară în Mainstage-ul festivalului Neversea, şi-a lansat cea mai nouă producţie, ''I See", care va fi inclusă în viitorul EP intitulat "Redefine".

Apărut cu label-ul său Protocol Recordings, ''I See'' oferă ce e mai bun din sound-ul lui Romero, olandezul fiind inspirat de David Guetta şi Toby Green: sound progressive melodios, synth-uri si un vocal perfect.

E o piesă care pare a fi destinată marilor festivaluri, "I See" fiind una dintre piesele pe care olandezul o va include în live set-ul din 2020 de la Neversea.

Imediat după set-ul live din Mainstage-ul UNTOLD 2019, olandezul a declarat:

"Este incredibil. E atât de mare... o sa sune ciudat pentru mulţi, dar e ca şi cum ai pune muzica într-un spaţiu mic, cu câteva monitoare... după care te trezeşti! Te uiţi la mulţimea din faţa ta şi-ţi pierzi minţile. E o mulţime uriaşă!!! Acest lucru se întâmplă pentru că ai sentimentul de atmosferă intima dar când se aprind luminile realizezi că te afli pe o arena plină de festivalieri. Este impresionant şi totul este organizat perfect. Pot să spun un lucru: vreau să revin la UNTOLD."

Mai multe