Ups! Rihanna a apărut cu vânătăi pe faţă. Ce s-a întâmplat cu cântăreaţa în vârstă de 32 de ani

7 septembrie 2020   Lifestyle

Momente nu tocmai plăcute pentru Rihanna. Celebra cântăreaţă a fost fotografiată recent cu vânătăi pe faţă. Mulţi dintre fanii ei au crezut că este vorba despre o agresiune, însă lucrurile stau altfel. Oricum, artista a avut de suferit!

În ipostaze surprinzătoare a apărut în urmă cu aproximativ două zile cântăreaţa Rihanna. Aceasta a fost pozată cu un ochi vânăt şi faţa tumefiată. Istoria se repetă din nou la 11 ani distanţă?

Se pare că Rihanna a avut de suferit. Despre ce este vorba? Paparazzi au fotografiat-o pe Rihanna vineri, 4 septembrie, când aceasta sosea într-o maşină neagră, la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, din apropiere de Los Angeles, California, SUA.

Se poate vedea clar că artista are un hematom urât pe frunte, e rănită şi la arcada de la ochiul stâng, care s-a invineţit. Ce s-a întâmplat? A fost din nou victima vreunei violenţe? Ei bine, de data acesta, artista a fost implicată într-un accident de circulaţie săptămâna trecută. Se pare că Rihanna ar fi circulat cu un scuter sau o bicicletă electrică şi s-a răsturnat. Din fericire, ea s-a ales doar cu câteva răni minore.  

Priviţi imaginile explicite în GALERIA FOTO!

Rihanna a fost bătută de Chris Brown, fostul iubit

În 2009, Rihanna a apărut printr-un alt epidos neplăcut. A fost bătută de fostul ei iubit, Chris Brown (31 de ani).

"Mi-a aruncat telefonul, a început să mă lovească, eram în Lamborghini şi se lupta cu mine. Îmi amintesc să a încercat să mă lovească, iar atunci am lovit-o eu cu adevărat. I-am dat un pumn de i-am spart buza şi am fost în stare de şoc. Ea a început să mă scuipe cu sânge, ceea ce m-a enervat şi mai tare. A fost o adevărată luptă", a povestit Chris.

FOTO: Click!, Profimedia

Mai multe