Vedete sexy la show-ul lui Jennifer Lopez, noul artist rezident la Planet Hollywood

21 ianuarie 2016   Lifestyle

Energia de nestăvilit şi amploarea show-urilor îi prind de minune cântăreţei! De acum, Jenny from the block se poate lăuda cu o realizare majoră: este artist rezident la Planet Hollywood Resort & Casino, asta însemnând zeci de concerte desfăşurate acolo pe o perioadă lungă de timp. Efecte speciale, dansuri, muzică antrenantă şi culoare – aceste lucruri definesc o interpretare demnă de un superstar.

Iar acest superstar de 46 de ani, care are atâtea de oferit fanior săi, a fost susţinută şi de multe vedete, care au participat la evenimentul de lansare a rezidenţei acesteia în Las Vegas, unde au văzut-o pe Jennifer Lopez strălucind la propriu în costumele sale preţioase.

Strălucitoare a fost şi cântăreaţa de 37 de ani Nicole Scherzinger, care a îmbrăcat o rochie clasică pentru ea: mini şi cu model geometric.  La această rochiţă a purtat o pereche de stilettos nude, o alegere nu foarte fericită...

Nicole Scherzinger, sexy ca întotdeauna

Alături de JLo a fost şi modelul Rosie Huntington-Whiteley, care a preferat o abordare mai casual: pantaloni de piele, o bluză cu imprimeu de cireşe şi o jachetă de blăniţă peste. O apariţie superbă, indiferent de stilul ales!

Rosie Huntington-Whiteley, aproape all black!

Actriţa Camilla Belle a ales o ţinută neagră, foarte elegantă şi potrivită pentru covorul roşu al lansării rezidenţei lui JLo.

Actriţa Camilla Belle a fost şi ea prezentă la lansare, într-o ţinută elegantă

Kelly Osbourne a fost o gură de aer proaspăt la evenimentul "All I Have", purtând un superb costum ce-aminteşte de glamourul anilor '70.

Kelly a sosit la "JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" foarte dichisită

Mai multe