Vedetele au sărbătorit finalul de an în Dubai

3 ianuarie 2018   Lifestyle

Pentru multe dintre vedetele noastre, vacanţa de iarnă este sinonimă cu mersul în Ţările Calde. Iată câteva dintre cele care au ales la finalul lui 2017 şi începutul lui 2018 să se distreze în Dubai.

ADELA POPESCU & RADU VÎLCAN

Adela, Radu şi fiul lor, Alex, au ales Dubaiul drept primă oprire în drumul lor spre Mauritius.

Ei au petrecut câteva zile în exotismul Emiratului, vizitând Miracle Garden, Dubai Marina, savurând o cină romantică pe plajă şi delectându-se pe promenade.

LAURA COSOI & COSMIN CURTICĂPEAN

Fericitul cuplu a ales Dubaiul pentru cumpăna dintre ani şi, totodată, pentru a marca un moment important din viaţa lor: anunţul oficial pe paginile personale că vor deveni părinţii unei fetiţe.

După ce au trecut în noul an, cei doi şi-au continuat escapada exotică într-o destinaţie extrem de luxoasa: Insulele Seychelles.

CRISTIAN BRACU & OANA TURCU

Prezentatorii şi fiul lor, Teddy, au avut parte de câteva experienţe de neuitat la malul mării. Plajă, parcuri de distracţii, experienţe culinare de neuitat şi o întâlnire neaşteptată cu Radu şi Adela.

BRIGITTE & ILIE NĂSTASE

După câteva momente tensionate chiar înaintea Sărbătorilor, Brigitte a ales să petreacă finalul lui 2017 în compania altui cuplu celebru, Ana Maria şi Laurenţiu Reghecampf.

Ilie, Brigitte & Ana Maria

Şi chiar dacă zvonurile divorţului au umbrit viaţa vedetei în ultimele luni ale anului trecut, iată că Ilie nu a renunţat şi a însoţit-o pe Brigitte şi pe fiica acesteia, Sara, la petrecerea de Revelion, în clubul Coya din Abu Dhabi.

Brigitte & Sara

Mai multe