Vrei să faci primul pas către un viitor fără fum? Descoperă alternativa IQOS

27 august 2019   Lifestyle

Utilizate în prezent de 8 milioane de fumători adulţi, dispozitivele IQOS reprezintă o alternativă mai bună decat fumatul convenţional. Utilizând tehnologia heat-not-burn, acestea încălzesc tutunul, nu îl ard, rezultând un aerosol cu conţinut de nicotină şi gust autentic de tutun.

Ce-i drept, încă de la apariţia pe piaţă, IQOS a câştigat din ce în ce mai multă popularitate, oferind o alternativă fără fum la ţigările clasice. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să îţi mai faci griji că îţi vor mirosi hainele a tutun şi nici că mirosul este deranjant pentru cei din jurul tău. Potrivit studiilor realizate, datorită faptului că tutunul este încălzit, aerosolul eliberat nu influenţează în mod negativ calitatea aerului, lucru cu atât mai important când vine vorba de utilizarea în spaţii închise.

Cu siguranţă ştii şi tu cum este să mergi acasă la un prieten nefumător şi să ieşi de fiecare dată afară atunci când vrei să fumezi. Odată ce faci tranziţia către IQOS, nu vei mai avea această problemă, deoarece mirosul nu persistă.

Mai mult decât atât, aerosolul eliberat de dispozitivele IQOS conţine cu până la 95% mai puţine substanţe nocive faţă de fumul de ţigară, aşa cum arată si concluziile unui raport al FDA, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA, de la care Philip Morris International a primit recent aprobare de comercializare si pe piaţa din SUA.

Cu alte cuvinte, trecerea la IQOS înseamnă o alternativă mai bună la fumatul convenţional, iar asta din mai multe motive.

Totuşi, cum poţi să te convingi cel mai bine de toate aceste lucruri decât dacă nu încerci chiar tu experienţa oferită de IQOS? Poţi face trecerea de la ţigările clasice la alternativa fără fum cu ajutorul programului de 21 de zile de la IQOS. Trebuie doar să trimiţi o cerere, sa fii fumator adult şi vei primi kit-ul IQOS pe care îl poţi încerca timp de 21 de zile. Dacă nu te-ai convins, poţi returna gratuit kit-ul.

IQOS promite să ofere un viitor fără fum şi, mai mult decât atât, o experienţă îmbunătăţită a tutunului. Te vei bucura în continuare de gustul autentic de tutun, însă fără scrum, fum sau mirosul care persista mult timp în spaţiile închise sau pe haine.

Material realizat în cadrul campaniei Promisiunea IQOS. Află mai multe pe promisiunea.ro

Sursă foto: Unsplash

Mai multe