What's Up, un inedit remake după un celebru cântec popular cu o concurentă de la "Vocea României"

4 decembrie 2017   Lifestyle

Artiştii sărbătoresc România şi românismul în stilul lor caracteristic, readucând în prim-plan vechi cântece româneşti, remixate.

What’s UP şi Ioana Ignat lansează piesă “Aşa-mi vine” şi ne aduc aminte de celebra piesă lansată de Ducu Bertzi.

Piesa “Aşa-mi vine”, lansată pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, înseamnă începutul oficial al colaborării lui What's Up cu Ioana Ignat, dar şi un motiv suficient de puternic să celebreze România prin ce ştiu ei cel mai bine să facă – muzica.

Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir şi a fost filmat pe parcursul a câteva ore într-o locaţie din Bucureşti, iar pe lângă cadrele cu cei doi artişti, mai punctează şi elemente din cultura şi civilizaţia noastră.

Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu emisiunea „Vocea României“, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Pe lângă timbrul inconfundabil şi cele patru instrumente la care a învăţat să cânte, pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabass, Ioana Ignat este şi o compozitoare talentată. Cea mai recentă piesă lansată de artista este „Doar pe a ta“, single ce se află pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, de peste 20 de săptămâni.

Mai multe