Are 65 de ani! Viaţa Donatellei Versace, dincolo de podiumul de modă. E o împătimită a operaţiilor estetice

2 mai 2020   Red Carpet

Celebrul designer italian impresionează cu creaţiile deosebite pentru casa Versace, dar iată prin ce transformări a trecut Donatella până la cei 65 de ani ai săi împliniţi chiar pe 2 mai. 

Donatella Versace este un nume consacrat în lumea modei, dar în ultimii ani a atras atenţia asupra sa şi datorită numărului mare de operaţii estetice pe care şi le face. De la exces de bronz şi până la operaţii de mărire a buzelor, faţa Donatellei a trecut prin mari transformări. Povestea transformărilor sale începe cu zeci de ani în urmă, prin anii 2000. 

Mai exact în 2002, la doi ani de la divorţul de soţul ei, Paul Beck. Chipul Donatellei suferă primele transformări, medicii esteticieni sunt de părere că designerul a început să folosească substanţe de umplere a ridurilor. Vedeta apelase la botox şi acid hialuronic.

În 2005, Donatella Versace a mărturisit editorilor publicaţiei „Vogue“ că a fost dependentă de cocaină în ultimii 18 ani şi s-a tratat într-o clinică din Arizona. Tot atunci a recunoscut că a făcut injecţii cu botox. „Nu cred în frumuseţea naturală a femeilor“, spunea ea.

În anul 2010, buzele Donatellei aveau un aspect dezastruos, semn că o operaţie de mărire nu a decurs aşa cum ar fi trebuit. Buzele deformate, nasul strâmb şi pielea lăsată sunt o dovadă că operaţiile estetice au făcut mai mult rău decât bine, în cazul Donatellei.

Cu toate acestea, se pare că celebrul designer se simte bine în pielea sa, e mulţumită de aspectul pe care îl are la cei 65 de ani. Acum se află în izolare. Chiar dacă afacerile sale au luat o mică pauză, aceasta şi fiica ei au făcut un gest impresionant, au donat o sumă importantă spitatelor care luptă împotriva coronavirusului. 

FOTO: Profimedia

Mai multe