Cele mai stylish ţinute purtate de Meghan Markle în 2018. Care e preferata ta?

31 decembrie 2018   Red Carpet

A fost un an destul de încărcat pentru fosta actriţă din serialul „Suits”! A strălucit în ziua nunţii într-o rochie Givenchy, ca mai apoi să uimească, la recepţie, într-o creaţie Stella McCartnhey. Şi-a luat în primire sarcinile regale şi a demonstrat, prin eleganţă şi prea puţină modestie, că e una dintre cele mai stylish capete regale.

Iar în ultimele două luni a redefinit stilul de maternitate regal, purtând creaţii surprinzătoare, semnate de designer cunoscuţi, cu care colaborează încă de pe vremea când îşi făcea apariţia pe covorul roşu, în calitate de star hollywoodian.

Rochii-tuxedo, niciodată îmbrăcate de o Ducesă de la Palatul Buckingham, pantaloni palazzo, rochii-maxi, în dungi, şi alte astfel de alegeri nonconformiste au atras atât atenţia ”scorţoşilor” critici regali, cât şi adulaţia femeilor de pretutindeni, în căutarea unui fashion-icon din curtea palatului. Haideţi să vedem, aşadar, un timeline al rochiilor purtate de Ducesa de Sussex în 2018 (galerie foto)! Care e preferata voastră?

Mai multe