Cu picioarele la vedere! Cum au defilat unele vedete în seara Oscarurilor? FOTO

10 februarie 2020   Red Carpet

Dacă la BAFTA decolteurile au fost evidenţiate, de data aceasta starurile au optat pentru rochii cu şliţ adânc.

Poate mai puţin îndrăzneţe decât la evenimentul cinematografic precedent, vedetele feminine n-au renunţat, însă, la a-şi pune în valoare atuurile, alegând la Oscaruri ţinute care să le pună în valoare şi picioarele.

Chiar dacă nu toate au o gambă subţire ori o pulpă fit, demnă de arătat, acriţele s-au întrecut în a defila... cu dreptul înainte. E, desigur, doar o figură de stil pentru cele care au optat pentru celebrul şliţ adânc pe picior.

Una dintre cele mai stylish prezenţe a fost Moly Sims, într-o creaţie a lui Zuhair Murad de culoarea caisei, cu partea de sus foarte teatrală (decolteu abisal, mâneci bufante, aplicaţii preţioase) şi o fustă fantezie, cu şliţ adânc, dar şi trenă.

Cumva în aceeaşi paletă pastel, Brie Larson a mizat pe ţinuta Celine, cu inserţii argintii verticale şi capă, dar şi cu un decolteu ce dialoghează elegant cu despicătura fustei.

Abordând negrul clasic, Charlize Theron a rămas fidelă casei Dior şi unui haute-couture evergreen, rochia sa lăsând la vedere piciorul lung, ca de manechin.

Scarlett Johansson a punctat din nou, la capitolul rafinament, în această creaţie Oscar de la Renta, o superbă interpretare a unei rochii de vestală.

De departe, cea mai îndrăzneaţă apariţie a fost cea a artistei Blac Chyna, care a defilat, mândră de formele sale voluptuoase, într-o rochie din catifea neagră, cu epoleţi şi manşete din mărgele albastre, creaţie Dona Matoshi.

La fel de nonconformistă a fost şi Cynthia Erivo, care a ales două ţinute pentru seara cea mare: una albă pentru gala Oscar şi alta lilas cu mentă pentru after-party-ul Vanity Fair, ambele de la Versace.

Chrissy Tiegen a arătat sublim în rochia diafană Georges Hobeika, care pare că lasă totul la vedere,fără însă a fi ostentativ.

Iată ce au mai purtat şi Demi Moore, Hailey Bieber (Versace), Freida Pinto (Galia Lahav), Adriana Lima (Ralph&Russo), Barbara Palvin, Mindy Kaling, Erin Lim, Taylor Hill, Shanina Shaik, Josephine Skriver, Kate Bock, Frida Aasen.

Mai multe