Culoare şi strălucire la Critics' Choice Awards

13 ianuarie 2020   Red Carpet

Un nou weekend plin de glamour a fost ocazia perfectă pentru ca vedetele hollywoodiene să se întreacă în cele mai spectaculoase ţinute.

A venit şi momentul criticilor de film să îşi anunţe preferaţii! Critics Choice Awards 2020 a avut loc ieri seară, în Santa Monica, iar vedetele care au defilat la Barker Hangar au impresionat cu ţinutele alese.

Alegerile lor vestimentare au pendulat între culoare şi strălucire, mai puţine optând pentru clasica rochie neagră.

De pildă, Anne Hathaway (Versace), Charlize Theron (Celine), Joey King (Prada) şi Kate Beckinsale (Julien Macdonald) au optat pentru rochii strălucitoare, din materiale metalice, cu paiete sau inserţii de lurex.

Mult mai îndrăzneţe au fost Zendaya (Tom Ford), Awkwafina (Elie Saab), Olivia Wilde (Valentino) şi Kristen Bell (Cong Tri), care au ales ţinute în culori tari, în timp ce Saoirse Ronan (Erdem) a purtat o rochie înflorată.

Uni a fost şi opţiunea lui Jennifer Lopez (), a Lupitei Nyong'o () şi a lui Kaytlin Dever (), care însă au ales din paleta coloristică a nuanţelor pământii.

Pe negru cel elegant, clasic, simplu şi, mai ales sigur, au mizat Renee Zellweger (Dior), Nicole Kidman (Armani), Mandy Moore (Elie Saab) şi Christina Applegate.

Răsfoieşte galeria foto pentru mai multe instantanee de la Critics Choice Awards 2020.

Foto: Profimedia

Mai multe