Elena Băsescu, din nou în politică. Mama a trei copii, aceasta îmbracă din nou haine elegante şi ţine conferinţe de presă

21 octombrie 2020   Red Carpet

Credeam că nu o să o mai vedem în această ipostază, dar iată că a revenit! Elena Băsescu se ocupă iar de cariera sa politică. Este mama a trei copii, dar îşi face timp şi pentru viaţa profesională. Îmbracă din nou haine elegante, ţine iar conferinţe de presă. 

Surpriză din partea lui Traian Băsescu şi a fiicei sale Elena Băsescu. Aceasta a anunţat că ea candidează pentru un loc de deputat din partea PMP: "Aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European". Ea deschide lista PMP Constanţa la alegerile parlamentare.

„Doresc să îmi aduc aportul, doresc să aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European, dar şi prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii. Am realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale. Voi veni cu o iniţiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte multe familii monoparentale, dar şi să îmbunătăţim natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc sa ofer PMP o nouă viziune asupra politiclor publice în zona socială.”, a declarat Elena Băsescu.

Aceasta a surprins, căci a lăsat hainele comode de-o parte şi a îmbrăcat din nou costume elegante. Ani la rând am văzut-o în rochii colorate, în ţinute create chiar de ea asemănătoare cu ale copiilor, dar iată că viaţa profesională a transformat-o din nou într-o femeie serioasă, elegantă, responsabilă. 

Elena Băsescu a apărut în costume bine accesorizate şi a declarat că ea candidează pentru tatăl ei, pentru fiul ei care îşi doreşte ca într-o zi să îl moştenească pe bunicul, să devină marinar. 

"Momentul depunerii dosarului de candidatură m-a emoţionat. Este ca şi cum m-am întors acasă. Când spun Constanţa, spun Marea Neagră. Când spun portul maritim, spun una dintre cele mai grele meserii din lume, cea de marinar de cursă lungă, meserie care m-a făcut să fiu atât de mândră de familia mea. Această candidatură în judeţul Constanţa este o candidatură în numele tatălui meu. Îmi doresc, la rândul meu, să dau şi eu Constanţei un marinar, pe băieţelul meu Traian Junior. Deocamdată, are doar 5 anişori, însă este atât de pasionat de ceea ce îi povesteşte bunicul lui despre întâmplările pe mare, adaptate pe înţelesul lui, desigur. Junior este foarte pasionat de bărcuţe şi de vaporaşe."

Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009-2014. Din 2016 s-a angajat la Camera de Comerţ şi Industrie, la departamentul de Relaţii Internaţionale.

Foto: Facebook

Mai multe