Elena Băsescu, într-un nou pictorial fashion cu cei 3 copii FOTO

1 aprilie 2019   Red Carpet

Odată cu venirea primăverii, mezina fostului preşedinte a lansat noi hăinuţe mini-me, în colecţia ce-i poartă numele, prilej pentru un nou shooting cu juniorii săi.

Elena Băsescu ia foarte în serios noul său business fashion, astfel că, după colecţia de Sărbători pentru mame şi copii, acum a scos pe piaţă o linie nouă, inspirată din frumuseţea primelor flori de primăvară.

La fel ca pentru colecţia de iarnă, Elena Băsescu a realizat un pictorial fashion împreună cu cei trei copii ai săi, Sofia-Anais, Traian Jr. şi Anastasia. Astfel, toţi patru au purtat haine asortate, în manieră mini-me, foarte căutate printre mămicile cu copii mici. Din noua colecţie fac parte rochii de damă, outfituri pentru fetiţe şi costumaşe pentru băieţei, atât de zi - cu imprimeuri cadrilate ori florale, cât şi de seară - din catifea, tulle sau dantelă.

Ca şi data trecută, copiii s-au distrat de minune la şedinţa foto, mai cu seamă Anastasia, care de data aceasta a fost mult mai jucăuşă.

Hăinuţele sunt realizate în parteneriat cu designerul Iulia Bălan şi pot fi comandate online, de pe site-ul ebakids.ro. (vezi galeria foto)

Mai multe