Cabral, despre relaţia cu Andreea Ibacka: ''S-ar fi prins repede că a fost păcălită'

12 noiembrie 2021   Evenimente

Sunt de 15 ani împreună, iar povstea lor curge lin înainte.

Cabral a vorbit despre relaţia cu Andreea Ibacka şi despre cum au reuşit să îşi păstreze independenţa, iar asta chiar dacă formeză un cuplu.

“Foarte simpatici mi se par cei care-mi spun:  Cum de te-a lăsat Andreea să mergi la curse / festival / snowboard / bere cu băieţii / orice?! De parcă Andreea Ibacka e mămica mea care m-a făcut pe mine şi trebuie să mă lase ea să... orice. La fel cum se presupune că eu ar trebui să fiu de acord când ea vrea să schimbe maşina / să iasă cu fetele / să plece la festival / să orice. Da, mi se pare o negociere mişto aia când se aleg chestii importante în viaţă, cum e numele lui Ragnar... ăăă, ăsta, Leagăn!... ăăă... în sfârşit!

Dar în rest... nu cred că am încercat niciodată să fim siamezi.

În primul rând pentru că s-ar fi prins repede că a fost păcălită, ea chiar a crezut că atunci de m-a luat a prins ofertă d-aia bună de Black Friday adevărat. Şi în al doilea rând... avem 15 ani împreună. Probabil că ne-ar fi ajuns deja... Cred că e o discuţie mai mare, doar să-mi spuneţi dacă aveţi chef să o dezbatem pe blog. Nu că aş scrie eu pentru a lumina ca licuriciu'... ci aş putea scrie un punct de vedere care să fie o plecare către o dezbatere, de exemplu. Sună interesant?”, spune Cabral.

Mai multe