Ce fetiţă frumoasă are Şerban Copoţ! Micuţa a împlinit şase luni

19 mai 2021   Evenimente

Şerban Copoţ e mândru tare de fetiţa lui. Minunea din viaţa lui a împlinit ieri şase luni! Mesajul artistului este emoţionant.

“Gâză mică şi iubită. Anul trecut, am aflat că o să vii pe lume fix când a început pandemia. Doamne ce teamă ne-a fost! Şi uite ce bubulină mică ne-a dat Dumnezeu ! La multi ani, te iubim şi suntem topiţi după tine, găluşcă dulce!"

Şerban Copoţ va prezenta, de sâmbătă, Next Star alături de Dan Negru. El se va afla în culise, alături de micii concurenţi şi de părinţii lor. ”Sunt extraordinar de încântat că am putut relua filmările pentru cel de-al zecelea sezon Next Star în siguranţă, pentru că pandemia ne-a întrerupt, din păcate. Abia aşteptam ca cei mai valoroşi copii ai ţării să urce din nou pe scena emisiunii! A fost o deosebită plăcere să cunosc asemenea copii talentaţi, care au parte de toată susţinerea din partea părinţilor, bunicilor, a întregii familii şi după cum veţi vedea, vorbim de performanţe la nivel naţional, dar şi internaţional. E o emisiune pe care nu trebuie să o rataţi şi vă promit că în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, o să vă delectaţi cu nişte momente care vă vor da mai multă încredere în viitorul României!”, a mărturisit Şerban Copoţ.

Mai multe