Cum arată apartamentul Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca l-a achiziţionat din propriii săi bani

9 septembrie 2021   Evenimente

Alexia Eram s-a mutat la casa sa. Fiica Andreei Esca este foarte încântată de apartamentul său proaspăt achiziţionat.

”Girlish, modern, retro”, acestea sunt cele trei cuvinte în care şi-ar descrie casa.

Ea a făcut o prezentare detaliată pentru Storia şi A-list cu locul pe care acum îl numeşte acasă. Tânăra este foarte încântată că a reuşit să economisească pentru achiziţia aceasta importantă, dar recunoaşte că a avut totuşi şi un mic ajutor de la celebrii săi părinţi.

Locuinţa este spaţioasă şi luminoasă, două lucruri esenţiale pe care Alexia le-a avut în minte când şi-a dorit propria casă. Recunoaşte candid că există roz la ea în casă, fiindcă este culoarea sa preferată.

Fiica Andreei Esca s-a mutat cu uşurinţă, chiar dacă este extrem de apropiată de familie, căci şi-a făcut ”antrenamentul” când a stat câţiva ani la studii în străinătate.

Cochetul apartament dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei ar fi costat 200.000 de euro şi a fost transformat după ideile, nevoile şi dorinţele Alexei. Căci era important să aibă un spaţiu mare şi dedicat ţinutelor, aspect foarte important pentru orice tânără, aşa că, cu ajutorul unui designer, a transformat al doilea dormitor în dressing, pe care îl numeşte ”paradisul” său.

Alexia a mărturisit că toată viaţa a locuit în centru, aşa că era firesc să îşi aleagă locuinţa într-o zonă familiară.

Foto: Instagram

Mai multe