Scene de groază în copilăria actriţei Halle Berry. „Odată tata a aruncat cu câinele în perete...”

7 august 2021   Evenimente

Pare mai împlinită şi mai fericită ca niciodată, însă vedeta hollywoodiană şi-a petrecut bună parte din viaţa de adult încercând să-şi vindece rănile suferite în copilăria plină de abuzuri fizice.

Câştigătoarea Oscarului a recunoscut, în cadrul unui interviu CNN, că a crescut într-un cămin în care capul familiei o agresa fizic pe mama ei în mod repetat, lucru care a marcat-o pe actriţă pe viaţă.

“Odată, tata l-a aruncat pe căţelul nostru mic de perete, iar câinele şi-a muşcat în jumătate limba”, îşi aminteşte diva hollywoodiană. „Este înspăimântător pentru un copil să fie martor la aşa ceva!”, a ţinut Halle să adauge.

Berry a recunoscut, de asemenea, că au existat perioade în viaţa ei când nu s-a simţit deloc bine, considerând că nu valorează prea mare lucru şi asta din cauza celor întâmplate în copilăria ei. „Înainte de-a fi Halle Berry, sunt micuţa Halle, o fetiţă care a crescut într-un mediu care mi-a făcut rău în mai multe privinţe. Şi mi-am petrecut viaţa de adult încercând să mă vindec de pe urma tuturor lucrurilor prin care am trecut”, a declarat vedeta.

Nici măcar acum, când este împlinită atât pe plan profesional, cât şi în viaţa amoroasă, Berry nu a uitat trecutul ei chinuit, motiv pentru care s-a oferit voluntar la Jenesse Center, un program din Los Angeles care vine în ajutorul victimelor agresiunilor domestice.

Atunci când a fost întrebată dacă are un sfat pentru femeile bătute, actriţa n-a stat pe gânduri şi le-a spus: „Ieşiţi din acea situaţie, plecaţi, nu mai zăboviţi nicio secundă în plus! Dacă nu aveţi la ce adăpost să mergeţi, apelaţi la un prieten, mergeţi la poliţie. Mergeţi oriunde, numai nu rămâneţi în acea situaţie, în acea casă în care se întâmplă astfel de lucruri!”

Foto - Profimedia

Mai multe