Liv Tyler, într-o ţinută regală la premiera "Ad Astra" de la Veneţia

30 august 2019   Red Carpet

Ieri seară, fanii s-au înghesuit în faţa hotelului Lido, pentru a-i aplauda pe Brad Pitt şi Liv Tyler, protagoniştii filmului "Ad Astra".

Fiica rockerului Steven Tyler de la Aerosmith încă face furori pe red carpet, chiar şi după cele două sarcini. La cei 42 de ani ai săi, Liv Tyler a fost una dintre prezenţele mult aşteptate pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia, unde aseară a avut loc filmul în care joacă alături de Brad Pitt, "Ad Astra".

Dacă la conferinţa de presă a purtat o rochie cu imprimeu colorat şi foarte modern de la Stella McCartney, pentru seara premierei Liv Tyler a ales o rochie neagră cu aer regal, în stil old Hollywood, de la Givenchy.

Decolteul amplu dat de mânecile supradimensionate căzute pe antebraţe, accesoriul cu franjuri din talie, trena, precum şi crepul folosit pentru această creaţie i-au dat un aer distins actriţei.

Pentru a lăsa în prim-plan creaţia Givenchy, actriţa a optat pentru o accesorizare minimală, cu sandale negre şi bijuterii cu ametist.

Mai multe