Mai frumoasă decât faimoasa ei mamă. Ce bine arată, la 16 ani, această adolescentă cu nume celebru!

22 octombrie 2020   Red Carpet

Este fiica adolescentă a unui binecunoscut cuplu de vedete.

Un cuplu care s-a... decuplat de mult, însă mama şi tatăl faimoşi ai acestei fete au rămas buni prieteni. În vârstă de 16 ani, Apple Martin este prima născută a foştilor soţi Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul Coldplay, şi este pur şi simpul răpitoare.

Blondă, cu trăsături faciale perfecte, înaltă şi longilină, Apple nu doar că a moştenit genele bune ale părinţilor ei, ci are un farmec în plus faţă de aceştia, tânăra putând foarte bine să se dedice carierei de model.

Din mariajul de 13 ani cu Chris Martin, actriţa americană mai are un fiu, pe Moses, în vârstă de 14 ani. Când vine vorba despre a posta pe conturile de socializare poze cu fiica ei, Gwynenth este destul de reţinută, aşa că această fotografie cu Apple în toată splendoarea ei este chiar inedită. Spre deosebire de alţi copii de vedete, conturile de social media ale lui Apple sunt private, aşa că toate fotografiile noi cu aceasta pot fi admirate doar pe pagina mamei sale.

        View this post on Instagram                       A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Jul 31, 2020 at 12:04pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

În ceea ce priveşte silueta de manechin a adolescentei Martin, este clar că aceasta este moştenire de la faimoasa ei mamă, Gwyneth afişând chiar şi la 48 de ani un corp de invidiat.

Mai multe