Manechinele au luat cu asalt covorul roşu din Veneţia: Candice Swanepoel, Iman Bowie & Isabeli Fontana

31 august 2019   Red Carpet

Nu doar actorii fac spectacol la Festivalul de Film din Lagună, ci şi topmodelele, care au transformat red carpet-ul în catwalk.

Candice Swanepoel, Iman Bowie şi Isabeli Fontana au făcut o adevărată paradă a modei pe covorul starurilor de la Veneţia. Cele trei frumuseţi, ce-i drept, din generaţii diferite, dar şi provenite din colţuri de lume diferite, au întors privirile tuturor, când au defilat ca nişte zeităţi ale modei prin faţa faimosului hotel Lido.

Originară din Africa de Sud, Candice Swanepoel a avut o prezenţă demnă de îngerii Victoria's Secret la premiera filmului "La Vérité". Ea a purtat o rochie tip second-skin, mulată şi dintr-un lame subţire, semnată Etro.

a făcut senzaţie la cei 64 de ani ai săi. Fără a lăsa la vedere niciun pic de piele, fostul topmodel de culoare a impresionat într-o rochie tip capă, cu imprimeu frapant cu păsări pe un superb fundal de albastru regal, bordată cu pene de struţ - o extravaganţă fashion marca

.

Brazilianca Isabeli Fontana părea teleportată chiar din epoca Regelui Midas, în rochia Alberta Ferretti, din tafta de un aur stins, pe care a purtat-o la premiera filmului "La Vérité".

Un alt manechin care a făcut furori a fost

, din aceeaşi "legiune" a îngerilor Victoria's Secret. Ea a defilat în rochii lungi

, dar care au acoperit minimal trupul perfect sculptat şi demn de arătat.

FOTO: Profimedia

Mai multe