Michelle Obama a revenit, pentru o seară, la look-ul elegant de Primă Doamnă

21 noiembrie 2019   Red Carpet

Soţia fostului preşedinte Barack Obama a fost de-a dreptul strălucitoare la o serată de gală.

Michelle Obama a avut o apariţie uimitoare la National Portrait Gallery, unde a fost invitată în cadrul bienalei American Portrait Gala să-i prezinte artistului Lin-Manuel Miranda propriul portret, care a intrat în colecţia personalităţilor americane de mare valoare.

Dar cine a mai avut ochi pentru acel portret, când fosta Prima Doamnă era, în sine, o prezenţă rară? După mult timp în care am văzut-o purtând ţinute sport ori casual-chic - sătulă probabil de cardiganele de la J.Crew şi rochiile Jason Wu -, Michelle Obama a strălucit într-o rochie de seară Schiaparelli, de un galben lămâie, împodobită cu o plasă de cristale.

Cu siguranţă, această ţinută a fost apreciată şi de Anna Wintour, editorul revistei de modă "Vogue", prezentă şi ea la această serată de gală, ea numărându-se printre cei puţini şi valoroşi care se bucură e un portret expus la National Portrait Gallery.

De altfel, fosta Primă Doamnă le-a prezentat fanilor internauţi şi portretul soţului său, Barack Obama, expus în aceeaşi colecţie.

Foto: Instagram

Mai multe