O rochie de-ale Dianei, recuperată dintr-un magazin SH. A fost purtată la un bal şi e superbă

11 decembrie 2018   Red Carpet

Una dintre cele mai emblematice rochii purtate de regretata Prinţesă de Wales a fost rătăcită cu ani în urmă. În cele din urmă, ea a fost descoperită de o pasionată de fashion, într-un magazin secondhand.

Rochia de bal, care i-a aparţinut Prinţesei Diana, a fost găsită în 1996, într-un magazin secondhand din Hereford, de către o amatoare de căutat comori în astfel de magazine. Din nefericire, femeia nu era conştientă de valoarea sentimentală ori... financiară a rochiei.

Rochia, creată de brandul Emanuel, a fost una specială, căci Diana a purtat-o în timpul unui banchet de stat din Bahrein, din 1986. Ea a accesorizat-o pe atunci cu tiara Spencer, bijuteria specială a familiei sale.

Rochia a fost vândută la o licitaţie, iar preţul obţinut a fost de 155,000 de lire sterline. Kerry Taylor, specialistul în astfel de piese, a declarat că rochia a prezentat mult interes în rândul simpatizanţilor regali: ”A fost o rochie iconică, cu care Diana a creat multă vâlvă. E una dintre cele mai frumoase”.

Mai multe