Prost îmbrăcate pe covorul roşu! Ele n-au reuşit să impresioneze la OSCAR 2019

25 februarie 2019   Red Carpet

Decernarea celor mai prestigioase premii din industria cinematografică e şi un prilej nemaipomenit pentru ca designerii să-şi expună cele mai preţioase outfituri. Din păcate, nu toate au impresionat, anul acesta, pe covorul roşu!

Iată, aşadar, ce au ales să poarte celebrităţile la cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar şi, mai ales, care au fost outfiturile care n-au impresionat deloc pe covorul roşu. Un lucru spunem: rozul nu e cea mai glamour culoare!

Helen Mirren

Marea actriţă are ceva experienţă la capitolul ”covor roşu”, însă de data aceasta n-a reuşit să impresioneze. Să fi fost croiul ori culoarea, nu ştim...

Sarah Paulson

Criticii de modă au notat că acel cordon bizar din talie, dar şi partea de sus a rochiei, ca fiind elementele nepotrivite ale rochiei purtate de Sarah Paulson.

Olivia Coleman

Marea câştigătoare a serii n-a reuşit, din păcate, să-şi adjudece şi un loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Oscar 2019. Specialiştii fashion au remarcat că alegerea n-a fost una tocmai flatantă pentru silueta actriţei...

Maya Rudolph

Rozul pare să fi fost culoarea acestui an la Oscar. Din păcate, nimeni n-a apreciat această ţinută încărcată, purtată de Maya Rudolph

Meagan Good

Rozul nu e culoarea ei. Totuşi, rochia nu i-a venit tocmai rău...

Queen Latifa

A mizat pe negru şi a crezut că a câştigat. Din păcate, croiul rochiei n-a fost tocmai unul flatant cu silueta actriţei.

Angela Bassett

Apariţia ei n-ar fi fost deloc rea, dacă n-ar fi purtat acest roz aprins. Şi dacă partea de sus a rochiei ar fi fost mai prietenoasă cu bustul actriţei.

Laura Dern

Un croi uşor vintage n-a putut salva această apariţie a actriţei. Din păcate, culoarea rochiei a fost una complet nepotrivită.

Emilia Clarke

Rochia i-a venit nemaipomenit, totuşi culoare n-a reuşit să convingă pe nimeni...

Mai multe