Prost îmbrăcaţi la un eveniment dedicat modei! Au dezamăgit la CFDA Fashion Awards!

6 iunie 2017   Red Carpet

A fost un eveniment menit să onoreze cele mai creative minţi din domeniul fashion. Cu toate acestea, au fost suficienţi invitaţi care n-au respectat dress code-ul şi care au dezamăgit cu ţinutele alese pentru un asemenea eveniment. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele personalităţi care au dat greş pe covorul roşu al premiilor CFDA.

Olivia Munn

De regulă, impresionează plăcut cu apariţiile ei. Ieri, însă, n-a dat dovadă de prea multă inspiraţie când a ales să poarte, la CFDA Fashion Awards, o rochie mult prea încărcată, şi deloc flatantă pentru silueta ei.

Coca Rocha

Specialiştii în modă au catalogat ţinuta ei ca fiind nepotrivită pentru acest eveniment. Chipurile, nici combinaţia dintre piesele vestimentare n-a fost prea fericită, Coco Rocha optând în partea de jos pentru o dantelă elegantă, şi-n sus pentru o bluză sport.

Amanda Peet

Apariţia ei n-ar fi fost neinspirată, dacă evenimentul ar fi fost altul. Specialiştii de modă spun că Amanda Peet a făcut o alegere neînţeleaptă, rochia aducând mult cu o ţinută de bal mai degrabă.

John Barlett & Di Mondo

Într-o parte îl avem pe designerul John Barlett, şi-n cealaltă pe ”cel mai fotografiat bărbat din New York”. Ei bine, e inutil să precizăm de ce se regăsesc cei doi în acest top al celor prost îmbrăcaţi la CFDA Fashion Awards.

Mai multe