Stilul lui Kate Middleton dinainte de perioada regală. Ce rochii purta la 24 de ani?

10 septembrie 2020   Red Carpet

Kate Middleton este, deja, o veterană în cadrul casei regale britanice.

Cu toate acestea, este întotdeauna fascinant să revezi poze vechi cu Ducesa de Cambridge, din perioada în care aceasta era o britanică de rând şi nu trebuia să respecte cutumele regale. O britanică de rând care se întâlnea cu un prinţ, dar aţi înţeles ideea.

Asta deoarece soţia Prinţului William avea atunci o libertate mult mai mare de exprimare din punct de vedere al stilului. Putea purta rochii mini sau cu vedere la decolteu, de exemplu. În vara anului 2006, ducesa acum în vârstă de 38 de ani nu afişa doar câteva kilograme în plus, ci şi o vestimentaţie mult mai sexy decât ceea ce arată acum.

Este celebră această rochie roşie petrecută şi cu buline pe care Kate a purtat-o la un meci de polo al Prinţului William, pe vremea când erau doar iubiţi şi cu un an înainte de scurta lor despărţire. 

În vârstă de doar 24 de ani, Kate părea încă de atunci mare fană a sandalelor de vară cu talpă împletită, ca şi acum, asortând la rochia roşie cu buline o pereche de încălţăminte în ton, cu barete roşii şi floare decorativă.

Foto sus: Kate, alături de sora ei, Pippa.

Foto: Profimedia

Mai multe