Transformarea unei dive. Charlize Theron e mândră de felul în care arată la 45 de ani

5 august 2020   Red Carpet

Am văzut-o într-o mulţime de filme, dar acum e momentul să analizăm transformarea actriţei. 7 august e ziua ei de naştere, face 45 de ani şi este într-o formă de invidiat! Iat-o pe celebra Charlize Theron!

Am admirat-o în foarte multe pelicule, a interpretat o mulţime de roluri, dar iată adevărata faţă a lui Charlize Theron. De-a lungul anilor, celebra actriţă a adoptat look-uri diferite, unele au prins-o bine, altele mai puţin bine. La început, acesta îşi vopsea părul blond şi îl avea până la umeri. Dacă îi analizăm chipul, parcă nu vizitase prea des cabinetul medicului estetician. 

A avut dintotdeauna privirea superbă, ochii verzi care te cuceresc imediat. În urmă cu zeci de ani, vedeta s-a tuns şi foarte scurt. Unii fani aproape că nu au mai recunoscut-o.

O transformare de proporţii a avut loc în aprilie 2018. Pentru un anumit rol, Charlize Theron a trebuit să se îngraşe 22 de kilograme. A şi intrat în depresie: "A trebuit să fac asta pentru rol. Astfel, am înţeles mai bine personajul şi modul său de a gândi".

Se trezea chiar şi în toiul nopţii şi mânca: "Îmi puneam ceasul să sune noaptea şi mă îndopam cu macaroane cu brânză. E dificil şi să te îngraşi", spunea ea.  Revenirea la normal i-a luat foarte mult timp. Abia după un an şi jumătate a reuşit să arate din nou bine. 

Lovitură grea pentru Charlize Theron: va fi înlocuită de o actriţă mai tânără în următorul Mad Max

Personajul ei din noul Mad Max va fi interpretat de "o actriţă de 20 şi ceva de ani". Aceasta este decizia regizorului George Miller, care a anunţat că va trebui să o înlocuiască pe vedeta de 44 de ani, pentru că acţiunea noii pelicule se petrece înaintea celei în care apare Charlize, astfel că personajul ei, Furiosa, este mult mai tânără. Miller a încercat astfel să justifice o decizie care susţine că nu are de-a face cu discriminarea actriţelor ajunse la o anumită vârstă, ci cu plasarea în timp a acţiunii.

Cum a reacţionat Theron la aflarea acestei veşti? Actriţa a fost cât se poate de sinceră. "Asta este greu de digerat", a spus ea.

Foto: Profimedia 

Mai multe