Vedetele au ales drumul mătăsii

8 iunie 2016   Red Carpet

Ceea ce pentru chinezi a fost un secret bine păstrat timp de 3000 de ani, pentru noi a devenit o plăcere fină, elegantă şi rafinată. Designerul Laura Hîncu a închinat aseară o odă simplităţii şi rafinamentului acestui material deosebit, mătasea, lansându-şi magazinul online în cadrul unui Garden Party.

Într-un decor special, cu pereţi de apă şi proiecţii, la Clubul Diplomaţilor din Capitală, vedete şi invitaţi speciali au descoperit o parte din eleganta lume a mătăsii, materialul preferat al Laurei Hîncu. Sub denumirea Silk Essentials, aceasta a lansat magazinul www.shop.laurahincu.ro, unde poţi găsi atât ţinute de zi, office, croieli elegante de seara sau pentru evenimente speciale, cât şi o secţiune de private fashioning, care te va lăsa să te descoperi prin creaţii unice, făcute special pentru stilul tău în urma unei consilieri.

Vedetele prezente la acest Garden Party au purtat rochii din noua colecţie a designerului, mixate cu accesorii speciale. Iată cine a călcat pe covorul roşu la evenimentul special la care revista OK! a fost partener media:

Foto: Sorin Stana

Mai multe