5 momente adorabile în care Prinţesa Charlotte ne-a cucerit iremediabil

24 iulie 2017   Royals

Săptămâna trecută, Prinţesa Charlotte (2) şi-a însoţit, alături de fratele său mai mare, părinţii într-un turneu regal ce s-a desfăşurat pe parcursul a cinci zile, în Polonia şi Germania.

Aşa se face că Charlotte a avut ocazia să ne arate o parte din personalitatea ei şi să ne demonstreze că este, cu adevărat, demnă de titlul nobiliar ”Prinţesă de Cambridge”. Sora mai mică a lui George ne-a fascinat cu aceste apariţii, dat fiind faptul că ne-a oferit ocazia de a o vedea făcând prima reverenţă, dar şi dând mâna pentru prima dată cu oficialităţi, participând, totodată, la îndatoriri regale, asemenea părinţilor ei. De aceea, ne-am gândit să strângem în acest TOP 5 momente în care Charlotte ne-a demonstrat că e o fetiţă absolut adorabilă, manierată, dar şi cu o personalitate puternică!

Momentul plânsului

Momentul plecării a venit la pachet şi cu prima criză de plâns a lui Charlotte. După cinci zile pline, fiica cea mică a Ducilor a izbucnit în lacrimi în timp ce vizitau compania aeriană Airbus. Ce s-a întâmplat acolo? Probabil dorinţele lui Charlotte n-au coincis cu cele ale părinţilor ei, deci n-a ieşit prea bine.  Totuşi, nu putem să nu admităm că micuţa e de-a dreptul delicioasă în acest video...

min 3:30

Momentul florilor

La sosirea pe aeroportul din Berlin, Prinţesa Charlotte a primit un buchet de flori, pe care l-a primit cu mare bucurie. Mezina familiei s-a arătat încântată de darul primit şi chiar le-a mulţumit oficialităţilor pentru gest.

Momentul reverenţei

În acest turneu regal, am avut parte şi de o premieră. Extrem de manierată şi de caldă, Prinţesa Charlotte a făcut, pentru prima dată, o reverenţă în faţa unor oficialităţi. Momentul delicios a împânzit reţelele de socializare, iar supuşii regali i-au felicitat pe Ducii de Cambridge pentru buna creştere a copiilor lor.

Primele strângeri de mână

Prinţesa Charlotte a învăţat deja să strângă mâna oficialităţilor, şi ne-a demonstrat asta pe tot parcursul celor 5 zile de turneu regal. Iată (foto sus), unul dintre astfel de momente!Momentul zborului cu avionul

Probabil cea mai interesantă parte a turneului regal, pentru Charlotte, a fost zborul cu avionul. Mezina a fost văzută la fereastra avionului, bucurându-se de priveliştea spectaculoasă.

foto: Getty Images

Mai multe