A făcut înconjurul internetului! Imagine nouă de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William

8 decembrie 2022   Royals

În mijlocul scandalului regal iscat de noul documentar al lui Harry și-al lui Meghan, imagini precum acestea ne aduc aminte de zilele liniștite de la palatul britanic. 

Este vorba despre o fotografie care n-a fost făcută publică până acum de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William, din 2011.

Această imagine cu proaspeții căsătoriți a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, și una dintre aceste felicitări a fost scoasă la vânzare, zilele trecute, pe eBay. Poza alb-negru îi înfățișează pe William și Kate Middleton zâmbind larg și ținându-se de mână în timp ce stau într-un salon din cadrul Palatului Buckingham, în ziua nunții lor din aprilie 2011. Fanii regali care au văzut imaginea, pentru prima dată, zilele trecute, când a fost share-uită pe rețelele de socializare, au remarcat trena lungă a rochiei de mireasă creație Alexander McQueen, un detaliu care domină întregul cadru.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 și au spus „Da” în fața a 2.000 de invitați, în timp ce aproape 37 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit ceremonia la televizor.

Această imagine a ieșit la lumină deoarece a fost folosită pentru felicitarea de Crăciun a cuplului, în 2011, iar acum, posesorul unei astfel de felicitări s-a hotărât să o vândă pe eBay. Persoana respectivă, localizată în Oxfordshire, a cerut un preț de 2.999 de lire sterline pentru felicitarea cuplului regal.

Vânzătorul, cu profilul EdRead, pare să aibă o colecție de suveniruri regale rare și a mai scos, în acest moment, la vânzare și altfe astfel de articole, precum o felicitare de Crăciun semnată de Regina Victoria, în 1880, și una din 2016, de la Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. Poza a fost distribuită pe Instagram de către contul regal @RoyalInstaBlog, cu următorul mesaj: „O imagine nouă, nemaivăzută, cu Prințul William și Kate Middleton în ziua nunții lor. Ei au împărtășit acest cadru în felicitarea lor de Crăciun din 2011.”

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Mai multe