A fost dezvăluit noul hobby cutezător al Prințului George! ”Pur și simplu, îl adoră!”

4 octombrie 2024   Royals

Micuțul regal are o mulțime de lucruri care îl pasionează, ca un adevărat prinț educat ce este.

George a realizat deja multe în ciuda vârstei fragede, căci a început de mic. Din copilăria timpurie se cultivă pasiunile. Micul prinț s-a remarcat începând cu însoțirea părinților săi pe pe tot globul, până la hobby-uri mai aproape de casă, inclusiv fotbalul și cântatul la chitară.

Cu toate acestea, în timpul unei întâlniri cu campionii olimpici Adam Peaty și Tom Dean, tatăl lui George, Prințul de Wales, a dezvăluit că tânărul regal s-a îndrăgostit recent de un hobby complet nou, care îl captivează într-un mod copleșitor: ”George a început să iubească scufundările”, a explicat William. "Are 11 ani. Îmi făceam griji că se va speria. Dar nu, îi place la nebunie. Acest sport îi face cunoștință cu lumea subacvatică."

Nu e un secret pentru nimeni că atât Prințul William, cât și Prințesa Kate, sunt talentați la practicarea sporturilor. Le adoră și pe cele de apă.

Moștenitorul tronului nu doar că excelează la polo de câmp, ci și la polo de apă. În timpul facultății, William era căpitanul echipei de polo.

Kate este un fan al înotului în apă rece, care are numeroase beneficii pentru sănătate.

Scuba-diving nu e singurul hobby îndrăzneț al Prințului George! Micuțul regal face lucruri uimitoare pentru 11 ani.

El „învață deja să zboare”, întrucât al doilea moștenitor în linia de succesiune la tron ​​a fost văzut bucurându-se de zborul său inaugural săptămâna trecută în fața părinților săi mândri, Prințul și Prințesa de Wales.

Familia a fost observată pe aerodromul White Waltham în ultima zi a vacanței școlare.

Aerodromul Berkshire se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de la casa lor din Windsor și este, de asemenea, locul în care străbunicul lui George, Prințul Philip, s-a antrenat să zboare în anii 1950.

Potrivit ”The Sun”, martorii prezenți la eveniment au remarcat jovialitatea micuțului de doar 11 ani, care cu adevărat a savurat această experiență inedită.

Una dintre persoanele prezente a remarcat: ”Ce hobby îndrăzneț are George, la doar 11 ani. Totuși, acum este momentul potrivit să înceapă.”

Foto: Instagram & Profimedia & Getty Images

Mai multe