A fost dezvăluit recordul adorabil de familie al Prințului Edward și al Ducesei Sophie

11 aprilie 2023   Royals

Cuplul a primit recent un titlu important. Au devenit Duci de Edinburgh, chiar de ziua Prințului Edward.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, James, Contele de Wessex și Prințul Edward, Ducele de Edinburgh au participat la Slujba de Paște de la Castelul Windsor pe 9 aprilie 2023 în Windsor, Anglia.

Familia regală britanică s-a reunit în sfânta duminică a Paștelui catolic la Windsor, pentru a participa împreună la prima slujbă pascală din timpul domniei Regelui Charles al III-lea.

Alături de viitorul monarh care se pregătește de încoronare în mai puțin de o lună, au stat cei mai cunoscuți membri ai familiei regale. Desigur, mezinul Harry, stabilit în SUA, a lipsit și de data aceasta de la Capela St. George.

Printre participanți s-au numărat Prințul și Prințesa de Wales și toți cei trei copii ai lor, prințesele Beatrice și Eugenie, Prințesa Anne și soții Tindall, care și-au adus cele două fiice.

Nu au lipsit nici noii Duci de Edinburgh, adăugând încă un an la recordul personal. Despre ce este vorba?

A participa alături de rege la slujba de Paște nu este o obligație. Fiecare membru regal alege dacă face asta sau nu. Ei bine, Prințul Edward și Ducesa Sophie sunt deținătorii unui record adorabil. Sunt cuplul cu cele mai multe apariții la slujba regală de Paște. Ducii de Edinburgh au împlinit anul acesta 12 ani consecutivi de când participă la slujba de Paște alături de suveranul Marii Britanii. Edward și Sophie sunt căsătoriți din 1999.

Potrivit rapoartelor regale Gert, pe locul 2 se află Peter Phillips, care a participat de șapte ani consecutiv.

Prințul William și Prințesa de Wales participă deja de 5 ani consecutiv, iar Zara și Mike Tindall au împlinit 4 ani la rând de când fac Paștele regal.

Ducesa Sophie a fost definiția eleganței duminică. A optat pentru o haină vișinie, pălărie bej cu boruri întoarse și cizme în aceeași nuanță cu pălăria.

Cuplul Ducilor de Edinburgh a fost însoțit de fiul James, conte de Wessex. De data aceasta, fiica lor Lady Louise nu a mai fost prezentă, cel mai probabil din cauza studiilor.

Foto: Getty

Mai multe