A fost dezvăluit talentul impresionant al lui Meghan Markle! Ducesa de Sussex este uimitoare

5 aprilie 2023   Royals

Când credem că știm aproape totul despre ea, iată că mai vine cu o surpriză!

Meghan Markle nu contenește să ne uimească. În ciuda faptului că viața ei este ca o carte deschisă, atât datorită documentarului în care a făcut confesiuni, dar și dezvăluirilor continue ale presei, Ducesa de Sussex mai are un mare talent, pe care mulți nu îl cunosc.

Americanca s-a căsătorit cu Prințul Harry în 2018, este o actriță talentată, expert caligraf, are un talent oratoric deosebit în public și este chiar și un bucătar desăvârșit. Pasiunea pentru gătit vine din adolescență, iar Meg nu ezită să-și învețe copiii să se descurce în bucătărie. Chiar și pe prințul rebel al Marii Britanii l-a cucerit cu preparatele sale la începutul relației lor.

Dar nu, la nimic din toate acestea de mai sus nu făceam referire, ci la un alt mare talent. Ducesa de Sussex are o mare apetență pentru limbile străine. Știați că Meghan Markle vorbește fluent două limbi străine?

Prima dată când și-a expus public abilitățile lingvistice a fost în timpul unei vizite în Maroc alături de Prințul Harry, în 2019.

În timpul unei vizite la un internat de fete din Maroc, lui Meghan Markle i-a venit mai ușor să le vorbească în franceză. Ea le-a întrebat pe fete ce fac, cum ce simt și care sunt planurile lor de viitor. În Maroc, franceza este una dintre limbile oficiale, pe lângă arabă și berberă.

Nu a fost și cazul Prințului Harry, care le-a întrebat dacă vorbesc engleză, căci el nu stăpânește franceza.

Potrivit revistei ”Hello!”, Meghan Markle vorbește și spaniola. A învățat-o rapid, pe vremea în care locuia în străinătate, mai ales la Buenos Aires, unde a lucrat la Ambasada SUA, dar și la Madrid, unde a studiat în 2002 ca studentă la Universitatea Northwest.

Meghan Markle a fost un copil studios și o tânără implicată în educația sa, iar asta se vede.

Viața i s-a schimbat complet odată ce a devenit partenera Prințului Harry și chiar dacă poate părea o viață de basm, locul lor a fost mereu mai degrabă al unor prigoniți, căci niciodată nu și-au găsit liniștea în sânul familiei regale britanice.

Foto: Profimedia/Getty

Mai multe