A fost victima bullying-ului la școală! Ce a pățit Kate, din cauza faptului că era „prea perfectă”

7 decembrie 2023   Royals

Kate Middleton, care într-o zi va deveni regina Marii Britanii, a fost elevă la școala Downe House din Cold Ash, Berkshire, însă nu a rezistat prea mult acolo, totul din cauza colegilor de clasă!

Kate Middleton cu siguranță trăiește o viață la care unii dinte noi doar pot să viseze. Însă nu întotdeauna a fost așa. Se pare că Prințesa Kate Middleton a fost victima bullying-ului la școală, pe când era elevă la Downe House din Cold Ash. 

La acea vreme, Kate Middleton locuia acasă cu părinții ei, Michael și Carole, în loc să stea la internat, deoarece casa lor era în apropiere de școală. S-a spus că din cauza acestui fapt ea nu a putut avea o relație foarte bună cu colegele, cu care petrecea timp doar în timpul orelor de curs.

În cele din urmă, lucrurile au ajuns atât de rău încât Kate Middleton a părăsit Downe House, în mijlocul semestrului și s-a mutat în schimb la Marlborough College.

Una dintre fostele colege de școală ale lui Kate Middleton de la Marlborough College își amintește cum Prințesa "ura" Downe House: "O ura, o ura cu desăvârșire. Unele dintre fetele de acolo erau oribile. Se luau de ea pentru că era perfectă - bine aranjată și o persoană minunată.

Nu era genul care să se apere singură. Spunea că era un grup de fete care o înjurau și îi furau cărțile și alte lucruri - lucruri mărunte de genul acesta. Au dominat-o puțin pentru că era o persoană destul de moale și drăguță. Când mergea la prânz, se așeza la masă cu oamenii și toți se ridicau și se așezau la altă masă."

O a doua colegă de clasă, Gemma Williamson, a dezvăluit că prințesa arăta "palidă și slabă" când a ajuns la Marlborough College. Ea a spus: "Se pare că a fost agresată foarte rău și cu siguranță arăta slabă și palidă. Avea foarte puțină încredere în ea". Cu toate acestea, fosta directoare a Downe House, Susan Cameron, a negat că ar fi avut cunoștință de vreun act de hărțuire serioasă în perioada în care Kate Middleton a frecventat școala, scrie Mirror. 

Kate Middleton despre bullying

Experiențele prin care a tecut Kate Middleton au determinat-o să susțină diverse organizații de caritate împotriva bullying-ului și și-a folosit rolul pentru a da o voce organizațiilor de caritate care militează pentru a ajuta sănătatea mintală a copiilor.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe