A ieşit la iveală! De ce a fugit soţia emirului din Dubai în Londra? Prinţesa aflase nişte lucruri teribile despre soţul ei

5 iulie 2019   Royals

Presa internaţională a titrat în ultimele zile despre fuga Prinţesei Haya, soţia emirului Sheik Mohammed al-Maktoum în Londra, cerând azil politic pentru ea şi cei doi copii ai lor.

Noi detalii ies la iveală în cazul deciziei radicale luate de Prinţesa Haya, cea de-a şase soţie a emirului din Dubai. Potrivit BusinessInsider, prinţesa a aflat detalii teribile despre acţiunile soţului ei, ceea ce a pus-o în alertă şi a făcut-o să uneltească un plan pentru a putea evada din Dubai.

Şi totul ar fi pornit de la Prinţesa Latifa, una dintre cele 23 de fiice ale emirului, care a încercat să fugă în India, cu un iaht, dar a fost prinsă. Chipurile, aceasta ar fi vrut să scape din braţele asupritoare ale tatălui ei, dar a echipele de comando puse pe urmele ei au prins-o din urmă. Din acel moment, nimeni nu mai ştie despre aceasta. Se crede că este închisă şi că accesul cu lumea exterioară îi este interzis.

Asta ar fi făcut-o pe Prinţesa Haya, soţia emirului, să ia decizia de a fugi din Dubai şi de a se refugia în Londra, într-o reşedinţă luxoasă din apropierea Palatului Kensington. De altfel, se zvoneşte că Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, buni prieteni de-ai prinţesei, au fost cei care au ajutat-o cu obţinerea noii locuinţe.

Lucrul acesta n-ar fi, bineînţeles, privit cu ochi buni de către emir, care consideră fapta soţiei sale un act de trădare. Momentan, prinţesa Haya a depus actele de divorţ şi va lupta pentru custodia celor doi copii ai lor, Zayed (7) şi Al Jalila (11).

Mai multe