A îmbinat modernul cu tradiţionalul! Outfitul reinventat de Regina Rania!

17 octombrie 2017   Royals

Este o regină destul de cool! Îi plac creaţiile designerilor mari, pe care nu ezită să le poarte din când în când, însă nu doreşte să pară că a uitat de tradiţiile poporului ei. Aşa se face că de multe ori îmbină obiecte vestimentare cu un croi foarte actual cu unele care prezintă motive populare.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, pe când a participat la un eveniment de decernare de premii în domeniul educaţiei. Invitată să ţină un discurs şi să acorde câteva premii, Regina Rania şi-a făcut apariţia într-un outfit inedit, care îmbina modernul cu tradiţionalul.

Asta pentru că era compus dintr-o bluză albă, cu mâneci vaporoase, destul de actuală, cu o fustă midi, romantică, cu motive populare, într-un joc de culori vivace. Şi-a completat outfitul cu o pereche de stilettos negri, despre care n-am spune că a fost o alegere tocmai inspirată, şi cu o geantă asortată, cu lanţ auriu. Per total, a fost un look stylish, relaxat, poate puţin prea relaxat dat fiind contextul, însă nu neapărat greşit! Ne-au plăcut şi cerceii voluminoşi, care au dat mai multă preţiozitate ţinutei!

Mai multe