“A împins-o în mod repetat pe pat şi i-a apucat forţat sânii!” Vârul reginei Elisabeta a fost condamnat pentru agresiune sexuală

25 februarie 2021   Royals

Vărul reginei a fost închis pentru 10 luni după ce a agresat sexual o femeie.

Simon Bowes-Lyon, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a intrat forţat în camera femeii care dormea ​​la Castelul Glamis din Angus. În timpul atacului din februarie 2020, Contele de Strathmore a împins-o în mod repetat pe pat, i-a apucat forţat sânii şi a încercat să-i ridice cămaşa de noapte.

Vărul reginei figureză de acum şi în Registrul infractorilor sexuali, după ce instanţa a hotărât că poate reprezenta un risc, pentru că poate comite mai multe infracţiuni de acest gen.

Şeriful Alistair Carmichael a declarat că nivelul agresivităţii sale a fost atât de ridicat încât nu putea fi pedepsit decât cu închisoare. Deşi a urmat mai multe şedinţe de terapie, victima are încă coşmaruri în urma incidentului de acum un an.

Şeriful Carmichael i-a spus lui Bowes-Lyon: „Nu era atrasă de tine şi nu făcuse nimic care să poată fi interpretat de tine în sens contrar. Te-ai dus în faţa camerei şi ai convins-o să deschidă uşa. Ai împins-o pe pat, ai apucat-o puternic de sâni şi ai încercat să-i ridici cămaşa de noapte.

I-ai spus că o să o ai şi că are nevoie de asta. Ai continuat să tragi de ea şi să o săruţi forţat. În tot acest timp, ea ţi-a arătat clar că vrea să te opreşti.

Chiar şi după ce a reuşit să te scoată din dormitor, femeia susţine că ai încercat să revii acolo pentru a doua oară”.

Şeriful a continuat şirul acuzaţiilor: „I-a fost frică, a încuiat uşa, a proptit un scaun sub clanţă şi a rămas tremurând. Chiar şi acum, la un an de la atac, încă mai are coşmaruri şi simte frică din cauza faptului că a fost agresată sexual de tine. E cu atât mai grav cu cât îi erai gazdă. Ai agresat-o în faţa protestelor sale repetate şi ai făcut totul ca să nu scape să scape. Sentinţa trebuie să reflecte gravitatea acestei infracţiuni”.

După ce a pledat vinovat, Bowes-Lyon a mărturisit că îi este ruşine că a provocat o asemenea suferinţă unui oaspete din casa sa. El a susţinut că a băut în exces în noaptea atacului, dar că asta nu reprezintă o scuză pentru acţiunile sale.

„Nu credeam că sunt capabil să mă comport aşa cum am făcut-o. În ultimul an am apelat la ajutor de specialitate pentru asta. Scuzele mele se adresează în primul rând femeii în cauză, dar aş dori, de asemenea, să-mi cer iertare şi familiei şi prietenilor pentru suferinţa provocată''.

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru maşini rapide şi vacanţe cu vedete, Bowes-Lyon a fost numit unul dintre „cei mai eligibili burlaci” din Marea Britanie de către Tatler, în 2019.

Mai multe